Вітаємо Людмилу Сергіївну МИКИТЕНКО, вчителя початкових класів Новоград-Волинського колегіуму,
 з перемогою у міському конкурсі „Вчитель року-2011” !


    Для неї доля педагога – це подарунок Неба. Ще в дитинстві до професії учителя ставилася поважно, вважала її винятково відповідальною і складною.  Старшокласницею, на перервах гралася з малюками, готувала їм цікаві завдання, завжди знаходила спільну мову з дітьми.
    Простувала до мрії, навчаючись у Житомирському педагогічному інституті. І вже на той час їй пророкували: «У цієї студентки – творче майбутнє». 
    За її плечима перші кроки молодого спеціаліста у 30Ш № 2, 30Ш № 5 рідного Новограда-Волинського. Але найповніше змогла розкрити себе Людмила Сергіївна у творчому колективі колегіуму, в якому працює з 1994 року.
    Відчувши бажання щось змінити в традиційній системі освіти, Микитенко Людмила Сергіївна одна з перших пройшла курси перекваліфікації при Харківському Центрі ПіМРН і вже четвертий рік успішно впроваджує систему розвивального навчання у колегіуму, керує творчою групою учителів міста. Тому не виникало питання кому представляти колегіум на міському конкурсі «Вчитель року–2011».
   Конкурсний урок математики показав як правильно працювати за системою РН, як це по справжньому важко для вчителя, але цікаво й результативно для дітей.
   Її урок – це процес відкриття, це ... Читати далі »
Переглядів: 971 | Додав: ОленКа | Дата: 21.12.2010 | Коментарі (0)